Marinuotos cukinijos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Marinuotos cukinijos
Autorius apie receptą: Šiais metais pirmą kartą į stiklainius kviečiu cukiniją. Labai tikiuosi, kad prie mėsos patiekalų jas skaniai suvalgysime. Šiais metais pirmą kartą į stiklainius kviečiu cukiniją. Labai tikiuosi, kad prie mėsos patiekalų jas skaniai suvalgysime. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį cukinijų (jaunų)
1.5 litro vandens
250 mililitrų acto 9%
100 mililitrų cukraus
2.5 šaukšto druskos
2 skiltelės česnako
1 šaukštas maltos ciberžolės
2 vienetai krapų žiedynų
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai pipirų (kvapiųjų ir juodųjų, grūdelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Stiklainius išplauname, gerai iškaitiname.
2.
Į puodą supilame vandenį, suberiame cukrų, druską, pipirus, lauro lapus, ciberžolę, krapų žiedynus, česnako skilteles. Užverdame marinatą. Krapus išgriebiame, supilame actą. Dar kartą užverdame.
3.
Cukinijas gražiai nuplauname ir supjaustome stambesniais griežinėliais. Cukinijų griežinėlius dedame į puodą su marinatu ir pakaitiname keletą minučių. Išgriebiame ir sudedame į stiklainius.
4.
Marinatą dar kartą užverdame. Pilame į stiklainius.
5.
Stiklainius užsukame, apverčiame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame visiškai atvėsti.
Patarimai:
Iš nurodyto ingredientų kiekio užsipila 4 po 0,7 l stiklainiai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
LIUDA
2023-08-15 22:57
LABAI SKANU PERNAI DEJAU CUKINIJOS STIKLAINIUOSE

ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital