Marinuoti žiemos kopūstai

AUTORIUS:
Nora
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Marinuoti žiemos kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kg kopūstų
1 kg morkų
0,5 l acto
0,5 l aliejaus
300 g druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka, viską sudėti į emaliuotą indą, supilti aliejų, actą ir druską, viską gerai išmaišyti ir palikti 3 paroms šiltai. Po trijų parų juos pakaitinti (30 min.) ir sudėti į stiklainius.
AUTORIUS: Nora
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Andrius
2020-09-22 14:00
Noriu psklausti,kaip suprast pakaitinti po3 paru suberti viska I puoda ir ant ugnies 30 min,tai gaunasi pavyrti juos su visu skysciu??? ATSAKYTI
Kotryna
2020-10-07 12:33
Taip, o tuomet sudėti į stiklainiukus ;) ATSAKYTI
Migle
2019-10-12 17:17
labai skanu, tik druskos - zymiai maziau reiktu deti... ziauriai suru ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital