Marinuoti žiediniai kopūstai su citrinos rūgštimi

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuoti žiediniai kopūstai su citrinos rūgštimi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg žiedinių kopūstų
20 g citrinos rūgšties
2 valgomųjų šaukštų cukraus
1 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruoštus žiedinius kopūstus išskirstykite 3 - 5 cm skersmens žiedynais ir 2-3 min. plikykite verdančiame pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, paruoštame iš produktų skirtų marinatui. Po to atvėsinkite sudėję į šaltą vandenį. Išgriebkite iš vandens, sudėkite į stiklainius ir užpilkite nuoviru, kuriame buvo plikomi. Stiklainius kaitinkite 0,5 l 40 min. (1 l- 60 min.).

AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2016-04-18 15:59
Sveiki, noriu pasiteirauti, o druskos nereikia dėti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital