Marinuoti žiediniai kopūstai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Marinuoti žiediniai kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žiediniai kopūstai
Marinatui:
1 l vandens
1 v. š. druskos
2 v. š. cukraus
0,5 a. š. citrinos rūgšties
petražolės
pipirai
lauro lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautus žiedinius kopūstus apvirkite pasūdytame vandenyje (1 l vandens - 10 g druskos). Prieskonius sudėkite į stiklainius. Kopūstą ataušinkite, susmulkinkite, sudėkite į stiklainius. Marinatą išvirkite iš jam skirtų produktų ir užpilkite ant kopūstų. Stiklainius pridenkite dangteliais ir sterilizuokite verdančiame vandenyje (0,5 litro stiklainius apie 30 min., o 1 l stiklainius apie 40 min). Sandariai užsukite.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital