Marinuoti vyšniniai pomidorai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Marinuoti vyšniniai pomidorai
Autorius apie receptą: Šiuos pomidoriukus ragavau pas savo ukrainietę kaimynę. Labai patiko , tad ir aš užsimarinavau. Tikiuosi jums bus irgi skanūs. Šiuos pomidoriukus ragavau pas savo ukrainietę kaimynę. Labai patiko , tad ir aš užsimarinavau. Tikiuosi jums bus irgi skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį vyšninių pomidorų
pagal skonį lauro lapų
pagal skonį česnako
pagal skonį pipirų
pagal skonį petražolių
Marinatui:
1 litras vandens
1 šaukštas druskos
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai acto 9%
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sterilizuoti stiklainius ir dangtelius.
2.
Pomidoriukus nuplauti, sudėti į stiklainius, dėti lauro lapus, česnaką, petražoles, pipirus žirneliais.
3.
Į puodą pilti vandenį, užvirti. Tuomet užpilti paruoštas daržoves stiklainiuose ir palikti pastovėti 10 minučių.
4.
Nupilti vandenį į puodą, berti druską, cukrų ir virti 2-3 minutes. Tuomet pilti actą, puodą nuimti kaitros.
5.
Paruoštą marinatą supilstyti į stiklainius, uždengti dangteliais, apversti kakleliais žemyn, užkloti rankšluosčiu, palikti visiškai atvėsti.
6.
Laikyti marinuotus pomidoriukus tamsioje, vėsioje vietoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital