Marinuoti šventiniai kiaušiniai

AUTORIUS:
Vykintas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuoti šventiniai kiaušiniai
Autorius apie receptą: Įdaryti kiaušiniai, mišrainės su jais - klasika. Nusprendžiau paįvairinti šventinį stalą kiaušiniais ,,kitaip". Jeigu jų liks nesuvalgytų, puikiai tiks į mišraines. Įdaryti kiaušiniai, mišrainės su jais - klasika. Nusprendžiau paįvairinti šventinį stalą kiaušiniais ,,kitaip". Jeigu jų liks nesuvalgytų, puikiai tiks į mišraines. Vykintas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų kiaušinių (kietai virtų)
7 vienetai apelsinų
1 stiklinė acto
1 stiklinė vandens
3 šaukštai cukraus
5 lapai lauro lapų
pagal skonį aitriųjų pipirų
pagal skonį gvazdikėlių
pagal skonį rozmarino
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš penkių apelsinų išspausti sultis, du supjaustyti griežinėliais sluoksniavimui. Apelsinų sultis, vandenį, cukrų ir actą užverdame ir paliekame atvėsti.
2.
Nuluptus virtus kiaušinius subadyti dantų krapštuku ar šakute, kad geriau įsimarinuotų.
3.
Sluoksniuojame: dedame į aukšto stiklo indo dugną lauro lapus, aitriuosius pipirus, gvazdikėlius, rozmariną, kiaušinius, apelsinų griežinėlius, vėl kiaušinius, vėl apelsinus ir taip iki viršaus.
4.
Nepagailime druskos ir pipirų. Marinaras paragavus turi atrodyti per sūrus ir aštrus, nes kiaušiniai įsisavins tik jo dalį ir nebus tokie aštrūs.
5.
Palieku marinuotis parai kambario temperatūroje.
AUTORIUS: Vykintas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital