Marinuoti silkių suktinukai "rolmopsai"

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkių suktinukai rolmopsai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs silkių suktinukai, kurie labai mėgstami Vokietijoje. Suktinukus tinka įdaryti agurkėliais, svogūnais ir alyvuogėmis arba morkomis. Galima vynioti visą filė Labai skanūs silkių suktinukai, kurie labai mėgstami Vokietijoje. Suktinukus tinka įdaryti agurkėliais, svogūnais ir alyvuogėmis arba morkomis. Galima vynioti visą filė gabalą, arba silkę pjauti perpus ir sukti mažesnius. Skanaus! (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai silkių filė
1 vienetas marinuotų agurkų (arba 2, priklausomai nuo dydžio)
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukšteliai garstyčių
Marinatui:
500 mililitrų vandens
100 mililitrų acto
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai druskos
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į vandenį berkite druską ir cukrų, pipirus, lauro lapus, užvirinkite. Nukaiskite ir supilkite actą. Atvėsinkite.
2.
Svogūną supjastykite pusiau, tuomet - pusžiedžiais.
3.
Silkę ištepkite garstyčiomis. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite ketvirtadalį agurko, šiek tiek svogūno ir susukite. Galima sutvirtinti dantų krapštukais. Visus suktinukus dėkite į indą ir užpilkite marinatu. Palikti marinuotis šaldytuve bent kelioms valandoms, o dar geriau - parati.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital