Marinuoti rausvieji svogūnai - tobuli prie šašlykų

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Marinuoti rausvieji svogūnai - tobuli prie šašlykų
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tinka prie mėsos patiekalų. Tinka prie mėsos patiekalų. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai rausvųjų svogūnų
200 gramų vandens
100 gramų cukraus
100 gramų baltojo vyno acto
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
1 žiupsnis pipirų
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Svogūnus supjaustyti maždaug pusžiedžiais.
2.
Į puodą berti cukrų, pilti actą, vandenį, berti druską, pipirus ir cinamoną, pakaitinti iki kol ištirps cukrus.
3.
Gautą glazūrą supilti ant svogūnų. Uždengti ir palikti marinuotis bent kelias valandas.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital