Marinuoti rausvieji svogūnai - tobuli prie šašlykų

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Marinuoti rausvieji svogūnai - tobuli prie šašlykų
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tinka prie mėsos patiekalų. Tinka prie mėsos patiekalų. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai rausvųjų svogūnų
200 gramų vandens
100 gramų cukraus
100 gramų baltojo vyno acto
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
1 žiupsnis pipirų
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Svogūnus supjaustyti maždaug pusžiedžiais.
2.
Į puodą berti cukrų, pilti actą, vandenį, berti druską, pipirus ir cinamoną, pakaitinti iki kol ištirps cukrus.
3.
Gautą glazūrą supilti ant svogūnų. Uždengti ir palikti marinuotis bent kelias valandas.
Taupyk laiką - užsisakyk iš Wolt. Daugiau >>
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital