Marinuoti raudongūžiai kopūstai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Marinuoti raudongūžiai kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg raudongūžių kopūstų
2 obuoliai
2 šaukštai citrinų sulčių
1/2 šaukštelio druskos
3 šaukštai cukraus
8 šaukštai vyno acto
3 svogūnai
3 šaukštai sviesto
2 cinamono lazdelės
1 lauro lapelis
1/4 l raudonojo vyno
50 g juodųjų serbentų drebučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išpjauti stambias kopūstų lapų gyslas, o kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. kopūstus ir obuolius apšlakstyti citrinų sultimi, apibarstyti druska, 2 šaukšteliais cukraus, apšlakstyti 6 šaukštais acto, prislėgti ir marinuoti. Nuluptus svogūnus išilgai perpjauti pusiau ir supjaustyti šiaudeliais. Keptuve ant vidutinės ugnies įkaitinti sviestą, įberti šaukštą cukraus ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 2 šaukštus acto, suberti supjaustytus svogūnus ir maišant kepti, kol svogūnai suminkštės. Suversti marinuotus kopūstus, pagardinti likusiais priedais, išmaišyti ir užvirinti. Troškinti uždengtame puode. Jei reikia, pamaišyti. Prieš patiekinat kopūstus pasūdyti, išimti lauro lapelį bei cinamono lazdales.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital