Marinuoti paukštienos sparneliai su garnyru

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Marinuoti paukštienos sparneliai  su garnyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">Marinuoti pauk&scaron;tienos sparneliai,1 kg<br />
Ryžiai, 1 pakelis<br />
Česnakas, smulkinti, 3 skiltelės<br />
Alyvuogių aliejus, 2-3 &scaron;auk&scaron;tai<br />
Petražolė (arba kitokia prieskoninė žolė papuo&scaron;imui), truputį<br />
Kmynai, truputį<br />
Bazilikas, truputį</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Marinuotus vi&scaron;tos sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje 180&deg;C temperatūroje apie pusvalandį.</p>
<p style="text-align: justify;">Sūdytame vandenyje verdame ryžius.</p>
<p style="text-align: justify;">Ant įkaitinto alyviogių aliejaus pakepiname stambiai tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką, beriame kmynų vaisius, druskos, pipirų, baziliko.</p>
<p style="text-align: justify;">Nedideliu puodeliu imame virtus ryžius ir dedame į lėk&scaron;tę (jog gautųsi forma). Užpilame pagaminto padažo ir papuo&scaron;iame petražole ar kitomis žolelėmis. &Scaron;alia dedame keptus vi&scaron;tų (galima ir kalakutienos) sparniukus, pagardiname padažu.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus!</p>
</div>
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital