Marinuoti miško grybai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Marinuoti miško grybai
Marinuoti miško grybai
Marinuoti miško grybai
Marinuoti miško grybai
Marinuoti miško grybai
Autorius apie receptą: Receptą radau šioje svetainėje, kai ieškojau, kaip juos marinuoti žiemai. Tiesa, pati marinuotų grybų Receptą radau šioje svetainėje, kai ieškojau, kaip juos marinuoti žiemai. Tiesa, pati marinuotų grybų nevalgau, bet vyras šiuos įvertino teigiamai. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
pagal poreikį grybų
Marinatui:
2 litrai vandens
7 šaukštai cukraus
4 šaukšteliai druskos
4 šaukšteliai acto 9%
pagal skonį lauro lapų
pagal skonį pipirų (grūdelių)
pagal skonį garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grybus nuvalome, nuplauname. Verdame 10-15 min. Nukošiame ir praplauname.
2.
Į marinatui skirtą vandenį suberiame cukrų, druską, lauro lapus, pipirų ir garstyčių grūdelius, sudedame apvirtus grybus, kaitiname iki užvirimo. Supilame actą ir verdame 5-8 min.
3.
Supilame viską į švarius ir iškaitintus stiklainius ir iš karto užsukame steriliais dangteliais. Apverčiame ir apklojame šiltai, kol atvės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gedas
2020-09-15 16:09
ar cukrų nesumaišėt su druska, nes kiekiai kažkokie tai neproporcingi? ATSAKYTI
Ilona
2020-10-07 12:14
Ne, nesumaišyti, puikiai pavyksta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital