Marinuoti baravykai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Marinuoti baravykai žiemai
Marinuoti baravykai žiemai
Marinuoti baravykai žiemai
Autorius apie receptą: Pasigaminę šių puikių marinuotų baravykų žiemą mėgausimės pasakišku skoniu ir prisiminsime gražiausias rudens akimirkas. Pasigaminę šių puikių marinuotų baravykų žiemą mėgausimės pasakišku skoniu ir prisiminsime gražiausias rudens akimirkas. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
pagal poreikį baravykų
1 litras vandens
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai acto 9%
1.5 šaukšto druskos
pagal skonį prieskonių konservavimui
pagal skonį kvapiųjų pipirų
pagal skonį lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baravykus nuvalykite, sudėkite į puodą, dosniai užpilkite vandeniu ir virkite apie 20 minučių (skaičiuojant nuo užvirimo). Tada kelis kartus perplaukite švariu vandeniu ir palikite nuvarvėti.
2.
Marinatui užvirkite vandenį su prieskoniais, pipirais, lauro lapais, druska ir cukrumi. Gerai išmaišykite, kad cukrus ir druska ištirptų. Tada supilkite actą ir dar kartčą užvirinkite. Sudėkite baravykus ir pavirkite dar 5 - 10 minučių.
3.
Sudėkite viską į švarius ir iškaitintus siklainius. Užpilkite marinatu iki pat viršaus, užsukite steriliais dangteliais, apverskite ir apklokite šiltai, kol atvės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sigitas
2019-09-05 19:27
Aš acto ir cukraus dedu dvigubai daugiau, man taip dar skaniau ATSAKYTI
Vida
2019-09-05 17:20
Skaniausi baravykai savo sultyse. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]amdigital.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital