Marinuoti kiaušiniai - puiki užkandėlė

AUTORIUS:
Dalia Nikitenko-Latožienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Marinuoti kiaušiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų kiaušinių (kietai virtų, nuluptų)
Marinatui:
2 stiklinės vandens
1 stiklinė obuolių acto
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai druskos
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį aitriųjų pipirų (maltų arba ankšties)
pagal skonį juodųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais. Česnaką nuvalyti.
2.
Į puodą supilti vandenį, actą, sudėti svogūnus, česnako skilteles, lauro lapus, suberti druską, aitrius ir juodus pipirus. Pavirtį marinatą 5 min. Palikti atvėsti.
3.
Į stiklainiuką sudėti kiaušinius, užpilti atvėsusiu marinatu. Užsukti.
4.
Padėti marinuotis į šaldytuvą. Galima ragauti po 3-4 dienų, bet skaniausi po 2 savaičių.
AUTORIUS: Dalia Nikitenko-Latožienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital