Marinuoti kiaulienos kepsneliai su bulvėmis orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Marinuoti kiaulienos kepsneliai su bulvėmis orkaitėje
Marinuoti kiaulienos kepsneliai su bulvėmis orkaitėje
Marinuoti kiaulienos kepsneliai su bulvėmis orkaitėje
Autorius apie receptą: Sočiai vakarienei - kiaulienos kepsniai su bulvėmis. Kepsniai iškepa sultingi ir ne sausi. Šiam patiekalui pagaminti daug laiko nesugaišite ir stovėti prie viryklės nereikės. Sočiai vakarienei - kiaulienos kepsniai su bulvėmis. Kepsniai iškepa sultingi ir ne sausi. Šiam patiekalui pagaminti daug laiko nesugaišite ir stovėti prie viryklės nereikės. Puikumėlis, ar ne? Ką jums reiktų padaryti iš anksto? Tai marinuoti mėsą ir dar priskusti bulvių. Tuomet viskas bus "kaip iš pypkės". Vakare, parėjus namo po darbų, viską tik sumesit į kepimo skardą ir vuolia, tegu kepa. O vakarienė išties soti, gardi ir užteks didesnei šeimynai pamaitinti. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai kiaulienos kumpio (apytiksliai)
8 vienetai bulvių (nedidelių)
2 vienetai morkų
1 galva česnako
1 pundelis rozmarinų šakelių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako granulės
1 šlakelis aliejaus
Marinatui:
6 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai balzaminio acto
2 šaukšteliai garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos mėsą supjaustyti delno dydžio gabalais.
2.
Kiekvieną gabalą pagardinti druska, pipirais, česnako granulėmis, kiaulienos prieskoniais ir aitriosios paprikos milteliais. Uždengti mėsą maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą marinuoti.
3.
Į dubenėlį supilti sojos padažą, balzaminį actą, sudėti garstyčias ir gerai išmaišyti.
4.
Marinuotą mėsą ištepti pagamintu sojos padažo, balzaminio acto ir garstyčių mišiniu.
5.
Kepimo skardą pašlakstyti aliejumi ir sudėti mėsą.
6.
Morkas ir bulves nuskusti, supjaustyti, bulves pagardinti bulvių prieskoniais, druska ir ištrinti su šlakeliu aliejaus. Sudėti į skardą, išdėlioti česnako skilteles ir rozmarino šakeles.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių orkaitėje apie 45 - 50 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital