Marinuoti ikrai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Marinuoti ikrai
Marinuoti ikrai
Marinuoti ikrai
Marinuoti ikrai
Autorius apie receptą: Turint vyrą žveją atsitinka ir taip, kad žuvies būna namuose. Na gerai jau gerai, ne retai, o net ir dažnai. Vieną dieną kalbant su dėde, kuris labai mėgsta žvejoti, papasakojo, Turint vyrą žveją atsitinka ir taip, kad žuvies būna namuose. Na gerai jau gerai, ne retai, o net ir dažnai. Vieną dieną kalbant su dėde, kuris labai mėgsta žvejoti, papasakojo, kad teta marinuoja ikrus ežero žuvų. Susidomėjau, paklausinėjau, užsirašiau (visada viską užsirašau, ypatingai receptus). Sulaukiau šventės savo virtuvėje, kai parnešė ir man mekšrų ikriukų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 saujelė ikrų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Užverdame vandenį. Sudedame ikrus ir maišome šaukštu, kol ikriukai atsiskirs nuo plėnės ir pabirs. Ikrai vandenyje apsiblanširuoja, pakeičia spalvą. Tada perkošiame.
2.
Pagardiname prieskoniais, sudedame į indelius. Statome į šaldytuvą kelioms dienos pasimarinuoti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital