Marinuoti grybai

AUTORIUS:
Leonarda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Marinuoti grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grybams:
1 kg grybų
1 l vandens
1 šaukštas druskos
1 svogūnas
Marinatui:
1 stiklinė acto
3 stiklinės vandens
3 šaukšteliai cukraus
1,5 šaukštelio druskos
Juodųjų pipirų grūdai
Baltųjų garstyčių grūdai
Lauro lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytus ir nuplautus grybus bei litrą vandens pilame į puodą. Beriame druską ir dedame svogūną. Verdame, kol grybai suminkštėja (priklauso nuo jūsų turimų grybų). Išvirusius grybus nuplauname ir nukošiame, o svogūną supjaustome riekelėmis ir išskirstome į žiedus. Grybus sudedame į sterilizuotus stiklainius.

Actą praskiedžiame su vandeniu, sudedame svogūnus, suberiame druską, cukrų ir likusius prieskonius. Šį mišinį verdame apie 15 minučių. Po to grybus užpilame marinatu ir uždarome. Gerai uždarytus indelius apverčiame ir taip palaikome bent 20 minučių.
AUTORIUS: Leonarda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital