Marinuoti burokėliai žiemai su cukinijomis - be galo skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Marinuoti burokėliai su cukinijomis žiemai
Autorius apie receptą: Koks puikus receptas paįvairinti marinuotus burokėlius ir manau ne viena šeimininkė apsidžiaugs sunaudojus cukinijas, dėl kurių daugelis suka galvą, ką daryti. Išeiga: 10 Koks puikus receptas paįvairinti marinuotus burokėlius ir manau ne viena šeimininkė apsidžiaugs sunaudojus cukinijas, dėl kurių daugelis suka galvą, ką daryti. Išeiga: 10 vnt. 0,5 l talpos stiklainių. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai burokėlių (virtų)
2 kilogramai cukinijų
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų aliejaus
200 gramų cukraus
200 mililitrų acto
2 galvos česnako (didelių)
1 vienetas aitriųjų pipirų
2 šaukštai druskos (su kaupu)
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėlius ir cukinijas sutarkuokite burokine tarka. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
2.
Į didelį puodą supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir kepkite keletą minučių, kol jie šiek tiek suminkštės. Tuomet sudėkite tarkuotus burokėlius ir cukinijas, suberkite cukrų, druską. Užvirus, maišydami virkite apie 10 min.
3.
Supilkite actą ir po 5 min. suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles, čili pipirą, maltus juoduosius pipirus. Patroškinkite 5 min., sudėkite viską į iškaitintus stiklainius, užsukite dangteliais. Palikite atvėsti ir laikykite vėsioje patalpoje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Roma
2023-09-02 19:11
Ar. Burokėlius išvirti ir tada tarkuoti ATSAKYTI
Aušrinė
2020-10-11 11:39
aš mažiau dėjau acto ir aliejaus lb skanu tenka slėpti ,nes nesulauksim žiemos,niam niam)))))))))))) ATSAKYTI
Zita
2020-09-12 21:59
Gailiuosi, kad dariau, neskanu, per daug acto, rūgštūs... Labai sunkiai sunaudosiu... ATSAKYTI
Agnė
2020-09-14 09:21
Nenusiminkit dar! Kai stiklainiukuose porą mėnesių pastovės, skoniai "susigulės", taip acto nesijaus :) ATSAKYTI
XXX
2019-08-29 16:26
Vietoj acto galima naudoti patroškintus pomidorus (be odelės geriau). ATSAKYTI
Irena
2019-09-15 08:51
Kiek reikia pomidorų patroškinti vietoje 200 ml acto ? ATSAKYTI
Nijolė
2023-09-04 10:28
I pabaiga pusė litro pomidoru padažo.Jeigu norėsit rugščiau tai kokius 30-40.ml.9 pr.acto.O šiaip ir be aco laikosi puikej,normaloj patalpoj. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital