Marinuoti burokėliai žiemai su cukinijomis - be galo skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Marinuoti burokėliai su cukinijomis žiemai
Autorius apie receptą: Koks puikus receptas paįvairinti marinuotus burokėlius ir manau ne viena šeimininkė apsidžiaugs sunaudojus cukinijas, dėl kurių daugelis suka galvą, ką daryti. Išeiga: 10 Koks puikus receptas paįvairinti marinuotus burokėlius ir manau ne viena šeimininkė apsidžiaugs sunaudojus cukinijas, dėl kurių daugelis suka galvą, ką daryti. Išeiga: 10 vnt. 0,5 l talpos stiklainių. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai burokėlių (virtų)
2 kilogramai cukinijų
1 kilogramas svogūnų
200 mililitrų aliejaus
200 gramų cukraus
200 mililitrų acto
2 galvos česnako (didelių)
1 vienetas aitriųjų pipirų
2 šaukštai druskos (su kaupu)
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėlius ir cukinijas sutarkuokite burokine tarka. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.
2.
Į didelį puodą supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir kepkite keletą minučių, kol jie šiek tiek suminkštės. Tuomet sudėkite tarkuotus burokėlius ir cukinijas, suberkite cukrų, druską. Užvirus, maišydami virkite apie 10 min.
3.
Supilkite actą ir po 5 min. suberkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles, čili pipirą, maltus juoduosius pipirus. Patroškinkite 5 min., sudėkite viską į iškaitintus stiklainius, užsukite dangteliais. Palikite atvėsti ir laikykite vėsioje patalpoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis