Marinuoti aštrūs pipiriukai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Marinuoti aštrūs pipiriukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
apie 20 vnt. mažų jalapeno arba čili pipiriukų
2 stiklinės acto, 5 proc.
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
penkios skiltelės česnako
100 gr. svogūno
pora lauro lapelių
arbatinis šaukštelis raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui užkaitiname dvi stiklines 5% acto (arba stiklinę 9 proc. acto + stiklinę vandens) drauge su druska, cukrumi, raudonėliu ir lauro lapeliais. Kaitiname, vis pamaišydami iki druska ir cukrus ištirps.
Aštriu peiliuku pipirus supjaustome plonais griežinėliais, kotukus išmetame. Geriausia pjaustyti mūvint pirštinėmis; neliesti akių, jautrių vietų kol rankos gerai nenuplautos. Svogūnus ir česnakus supjaustome plonais griežinėliais ir dedame į stiklainį kartu su pipirais.
Viską užpilame karštu marinatu. Stiklainį užsukame, apverčiame dangteliu žemyn, šiltai apklojame ir paliekame atvėsti. Laikome vėsiame rūsyje.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Tomas
2020-11-13 18:44
Kas naudojate 9% acta tai per pusę su vandeniu. Respect už receptą su 5% actu. ATSAKYTI
Laurq
2019-08-27 15:48
O kiek iseina is situ ingridientu? Puslitruku? ATSAKYTI
Matas
2018-08-14 22:07
O tai kiek vandens pilti? Juk vienam acte nesimarinuoja jie. ATSAKYTI
Vida
2018-08-15 09:27
Šiame recepte naudojamas 5 proc. actas, tad būtent jame ir marinuojasi. Jeigu naudosite tradicinį 9 proc. actą, tada skieskite perpus su vandeniu. O šiaip super receptukas! ATSAKYTI
sasha
2009-08-30 19:51
super! gardumelis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital