Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai
Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai
Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai
Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai
Marinuoti agurkų griežinėliai žiemai
Autorius apie receptą: Kokie vasaros skoniai be agurkėlių? Alternatyva tradiciniams konservuotiems agurkams. Skonis nuostabus! Pasimarinavusius per naktį galite tiekti prie mėsos patiekalų ar Kokie vasaros skoniai be agurkėlių? Alternatyva tradiciniams konservuotiems agurkams. Skonis nuostabus! Pasimarinavusius per naktį galite tiekti prie mėsos patiekalų ar kramsnoti vienus. Bet neįsijauskite, juk mūsų tikslas - konservuoti atsargas žiemai. Būtinai išbandykite! (...daugiau) Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai agurkų
1.5 stiklinės vandens
0.5 stiklinės cukraus
80 mililitrų acto
80 mililitrų aliejaus
1 šaukštas druskos (be kaupo)
8 skiltelės česnako
10 vienetų juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
1 saujelė krapų
1 saujelė petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuplautus agurkus supjaustome griežinėliais (0,5 cm), sudedame į puodą. Beriame druską, cukrų, pipirus, sudedame riekelėmis pjaustytus česnakus, kapotas petražoles ir krapus, lauro lapus, užpilame vandeniu ir atsargiai išmaišome.
2.
Tuomet supilame actą ir aliejų, vėl permaišome ir paliekame uždengtame puode nakčiai.
3.
Pasiruošiame stiklainius (išplauname, pakaitiname: aš naudoju užsukamus 0.5 ar 1 l), užkaičiame puodą su agurkais ir kaitiname iki užvirimo.
4.
Karštus agurkus sudedame į stiklainius ir užpilame puode esančiu marinatu. Užsukame, apverčiame ir taip paliekame parai pastovėti. Galiausiai - sandėliuojame atsargas žiemai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Onute
2023-08-07 16:16
Nepilnų vandens pilnai užtenka atsiradusio skysčio nereikia net per nakty laikyti užtenka, 4 val. Viska pakaitinam su visais agurkais ir į stiklainius visada taip darau. ATSAKYTI
Stefa
2022-08-08 20:38
Vandens visai nereikia.Pilnai užtenka agurkų sulčiųSkonis geras ATSAKYTI
Irena
2019-09-04 23:16
Kokia nesąmone. Ar 1,5 stiklinės vandens? Niekas nesigavo. Užteko tik trečdaliui agurkų užpilti marinato. Netikslus receptas! ATSAKYTI
Monika
2019-08-12 18:59
Gal kažkas darėte šį receptą? Kaip skonis??! ATSAKYTI
Nrsvarbu
2022-08-20 20:34
Skanu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital