Marinuoti agurkiukai

AUTORIUS:
Giulija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Marinuoti agurkiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg mažų agurkėlių
3-4 vidutinio dydžio svogūnai
2 aitriosios paprikos
4 šaukštai susmulkintų žalių krapų
Marinatui:
1 l vandens
200 ml 9 proc. acto
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
3-4 laurų lapeliai
6-8 kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mažus 3-5 cm ilgio agurkėlius gerai nuplauti ir 4 val. mirkyti sūriame vandenyje (1 l vandens, 2 šaukštai druskos).
Krapus supjaustyti smulkiai, svogūnus - žiedais, paprikas - gabalėliais.
Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudėti į stiklainius, sluoksniuojant su supjaustytais krapais, svogūnais ir paprikomis.
Išvirti marinatą, atvėsinti iki 70°C temperatūros ir užpilti ant agurkėlių.
Pasterizuoti 90°C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 8 min., 1 l - 10 min., 3 l - 15 min.
Iškaitinus tuoj pat sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti.
AUTORIUS: Giulija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Sodininke
2010-08-23 16:21
is kur gauti mazu agurkeliu??? :) pas mane tik dideli :( ATSAKYTI
Vilija
2010-08-18 16:26
Kaip tik prasidėjo agurkų vakavimo metas :) ATSAKYTI
Sandra
2010-08-18 14:45
Dar nesu marinavus agurku su aitriaja paprika :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital