Marinuoti agurkai „Saldžiai rūgštu“

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Marinuoti agurkai „Saldžiai rūgštu“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Agurkai (kiek telpa į stiklainį),
1 l vandens,
120 ml acto,
1 v. š. druskos,
3 v. š. cukraus,
10 vienetų nemaltų kvapiųjų pipirų,
2 lauro lapeliai,
1 šakelė peletrūno,
1 šakelė krapų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų ingredientų galima pagaminti 1 litrą marinato. Jei konservuosite didesniuose stiklainiuose, atitinkamai reikės daugiau skysčio bei prieskonių. Pirmiausia nuplaukite agurkus, nupjaustykite jų galiukus. 2-3 minutes pamirkykite sūdytame, karštame vandenyje. Tuomet nuplaukite šaltu vandeniu ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Iš nurodytų ingredientų pagaminkite marinatą ir užvirinkite jį. Užvirusiu marinatu užpilkite į stiklainius sudėtus agurkus. Stiklainius pridenkite dangteliais (tačiau neužsukite), sustatykite į puodą su vandeniu ir apie 10-15 min. kaitinkite 90 laipsnių temperatūroje. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite stiklainius ir atvėsinkite. Šiais skaniais agurkais galėsite mėgautis visus metus. Skanaus!
AUTORIUS: Salomėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
z
2015-06-27 20:41
ne kaitinti, o padeti po kaldra ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital