Marinuoti agurkai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuoti agurkai
Autorius apie receptą: Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos. Iš normos marinato užpyliau 6 l agurkų. Mėgstu konservuoti. Man patinka pats procesas. Stebėti, kaip stiklainiai su vasaros gėrybėmis rikiuojasi rūsyje, pilnėja lentynos. Iš normos marinato užpyliau 6 l agurkų. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį agurkų
3 litrai vandens
0.5 litro acto rūgštis 9%
200 mililitrų cukraus
5 šaukštai druskos
2 skiltelės česnako
2 vienetai krapų žiedynų
1 sauja vyšnių lapų
1 saujelė juodųjų pipirų (grūdelių)
4 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Stiklainius švariai išplauname ir iškaitiname.
2.
Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus.
3.
Į puodą supilame vandenį, acto rūgštį, beriame cukrų, druską, česnaką, krapų žiedynus, vyšnių lapus, pipirus, lauro lapus ir paverdame. Išgriebiame lapus. Po truputį dedame agurkus. Juos šiek tiek pakaitiname. Sudedame į stiklainius.
4.
Marinatą dar kartą užverdame ir užpilame juo agurkus.
5.
Stiklainius užsukame, apverčiame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital