Marinuotas jautienos kepsnys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Marinuotas jautienos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos
3 svogūnai
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis pipirų
3 šaukštai tiršto sojų padažo
2 šaukštai tirpinto sviesto
300 g pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti. Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti. 2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes. Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital