Marinuota vištienos filė

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Marinuota vištienos filė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas vištienos filė
1 sauja džiūvėsėlių
4 skiltelės česnako
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Įtrinkite česnaku, druska ir pipirais.
3.
Apvoliokite džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite ant grotelių, kaskart perverčiant kita puse.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital