Marinuota silkė su svogūnais

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marinuota silkė su svogūnais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šią silkę puikiai tinka tiekti tiek ant šventinio, tiek ant lengvų pietų stalo kartu su bulvytėmis. Labai gardu ir nesudėtinga paruošti. Šią silkę puikiai tinka tiekti tiek ant šventinio, tiek ant lengvų pietų stalo kartu su bulvytėmis. Labai gardu ir nesudėtinga paruošti. Austėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų silkių filė
200 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
6 vienetai juodųjų pipirų
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštelis citrinų sulčių (nebūtina)
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
1 vienetas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į puodą suberti svogūną, supilti vandenį, įberti druskos, cukraus, dėti lauro lapą, sudėti pipirus ir užvirti ir pavirti apie 10 - 15 minučių. Tuomet įpilti actą ir nukelti nuo ugnies, įpilti citrinų sulčių. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Silkių file horizontaliai perpjauti į 2 ar 3 dalis (priklauso nuo storio, galima ir nepjauti), susukti į suktinukus, jei blogai laikosi ir išsileidžia, galima perverti mediniais smeigtukais.
4.
Silkę sudėti į indą, užpilti paruoštu marinatu su svogūnais. Palikti pastovėti bent kelias valandas šaldytuve.
AUTORIUS: Austėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital