Marinuota silkė su svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Marinuota silkė su svogūnais
Marinuota silkė su svogūnais
Marinuota silkė su svogūnais
Marinuota silkė su svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas silkių filė
3 vienetai rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
150 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
25 gramai cukraus
1 šaukštelis džiovintų krapų
3 vienetai lauro lapų
5 vienetai juodųjų pipirų (grūdelių)
5 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdelių)
5 gramai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį užvirti, suberti druską, pipirus ir cukrų. Išmaišyti, kol ištirps. Palikti pravėsti.
2.
Supjaustyti silkę kąsnio dydžio gabalėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
3.
Į stiklainį arba indą sudėti sluoksniais: silkės gabaliukus, tada svogūnus, tada vėl silkė ir vėl svogūnai...Tarp sluoksnių įdėti lauro lapų.
4.
Į pravėsusį mariną suberti krapus ir supilti actą, sumaišyti ir supilti į stiklainį su silke ir svogūnais.
5.
Stiklainį padėti šaltai, marinuoti apie 24 valandas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital