Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais
Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais
Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais
Autorius apie receptą: Ar pajautėt, kad atrodo tik prasidėjo gruodis, o va jau čia pat arti ir didžiosios žiemos šventės. O joms artėjant imam ir dažniau pagalvojame, ką dėsime ant švenčių stalo. Ar pajautėt, kad atrodo tik prasidėjo gruodis, o va jau čia pat arti ir didžiosios žiemos šventės. O joms artėjant imam ir dažniau pagalvojame, ką dėsime ant švenčių stalo. Kaip ruošime silkę Kūčių vakarienei? Advento laikotarpiui aš mėgstu pasiruošti silkės ir penktadieniais mėgautis diena be mėsos patiekalų. Patikėkite, mums tai visai nesunku. Noriu pasidalinti silkės marinatu. Taip paruošti silkę galima ir prieš kelias dienas. Iš normos marinato aš užpyliau iš 3 silkių padarytas filė. Gavosi 1,7 l indas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai silkės (su galvomis)
Marinatui:
500 mililitrų vandens
100 mililitrų obuolių acto
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1.5 šaukšto cukraus
4 vienetai lauro lapų
6 vienetai juodųjų pipirų
3 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkes išvalome. Padarome filė.
2.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas - griežinėliais.
3.
Į puodą sudedame daržoves, beriame pipirus, lapelius, cukrų. Užpilame vandeniu ir paverdame apie 10 – 15 min, kol daržovės pradės minkštėti, tačiau išliks tvirtos. Nukeliame puodą nuo ugnies, supilame actą. Paliekame marinatą atvėsti.
4.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Į stiklainį sluoksniuojame silkę, daržoves iš marinato, silkę ir vėl daržoves. Užpilame marinatu ir paliekame vėsiai pastovėti bent kelioms valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital