Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis
Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis
Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis
Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis
Marinuota kiaulienos išpjova su česnakinėmis bulvytėmis
Autorius apie receptą: Mano šeimos tradicija yra mažiau laiko skirti maistui, daugiau - bendravimui, todėl labai svarbu, kad patiekalai būtų skanūs, lengvai ir greitai paruošiami. Noriu pasidalinti su Mano šeimos tradicija yra mažiau laiko skirti maistui, daugiau - bendravimui, todėl labai svarbu, kad patiekalai būtų skanūs, lengvai ir greitai paruošiami. Noriu pasidalinti su Jumis šventinių pietų patiekalo receptu. Kas pabandys, esu tikra, ačiū pasakys, nes turės skanius pietukus šeimai. (...daugiau) Violeta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kiaulienos išpjovos
6 vienetai bulvių
1 vienetas cukinijų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas geltonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
40 gramų sviestinis marinatas su žolelėmis (naudojau "French Garden" )
1 pundelis krapų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 šaukštas kepimo aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustome skersai raumenų 3 cm storio kepsneliais. Supjaustytus gabaliukus dedame į dubenį, pilame žolelių marinatą ir lengvai išmaišome. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos šonu dėliojame kiaulienos gabaliukus (kad pjūviai būtų į viršų ir apačią).
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
3.
Krapus, 3 skilteles česnako smulkiai sukapojame.
4.
Bulves supjaustome į 4-6 skilteles, dedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame apie 15 min. Išvirtas bulves nukošiame, veriame pusę česnakų, pusę raudonėlių, smulkintus krapus ir lengvai išmaišome.
5.
Cukiniją perpjauname pusiau išilgai ir supjaustome 0,5 cm storio gabaliukais. Svogūną nulupame ir supjaustome 0,5 cm storio pusžiedžiais. Pomidorus supjaustome 1 cm storio skiltelėmis. Geltonąją papriką perpjauname pusiau, pašaliname sėklas, kotelį ir supjaustome 2 cm dydžio kvadratėliais.
6.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame svogūnus, papriką ir kepame apie 2 min, lengvai pamaišant. Beriame cukinijas, pomidorus, likusius česnakus, pagardiname cukrumi, druska, pipirais ir troškiname dar apie 3-4 min.
7.
Į plačią lėkštę paskleidžiame keptas daržoves, šalia dedame kiaulienos kepsnelius ir česnakines bulvytes.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Natalija
2020-04-20 15:24
Mmm, labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital