Marinuota jautiena su burbonu

AUTORIUS:
Marina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Marinuota jautiena su burbonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,2 kg jautienos išpjovos, 100 ml burbono, 2 šaukštai citrinų sulčių, 3 šaukštai cukraus, 200 ml vandens, 60 ml tamsiojo sojų padažo, šaukštas Vusterio padažo, šaukštelis maltų juodųjų pipirų, truputis aštraus pipirinio padažo.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą.
Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną kartą apverčiame.
Iškepusią mėsą įdedame į pašildytą dubenį ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paskui supjaustome griežinėliais.
Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Marina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Žylas
2021-05-01 19:47
Marina.tau gal skanu o ka man daryti issikepus. Mesiu i kibira. Siuksliu kibira. Nepyk man irgi gaila ATSAKYTI
Darau, Blė
2014-05-27 16:59
Super, yra žmonių, kurie moka teisingai parašyti „Vusterio padažas“! :-) Liuks. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital