Margas pyragas su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Margas pyragas su aguonomis
Margas pyragas su aguonomis
Margas pyragas su aguonomis
Margas pyragas su aguonomis
Autorius apie receptą: Vaišinu pyrago gabalėliu prie popiečio arbatėlės! Vaišinu pyrago gabalėliu prie popiečio arbatėlės! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų grietinės
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis aguonų
1 šaukštelis kakavos
pagal poreikį sviesto (formai patepti)
pagal poreikį cukraus pudros (pyragui pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Sudedame grietinę. Masę išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius.
2.
Tešlą padaliname į 2 dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą, o į kitą aguonas.
3.
20 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir po truputį, po šaukštą tai vienos, tai kitos, supilame abi mases. Sluoksniai labai gražiai pasiskirsto, kai pilame po šaukštą masės kepimo formos centre, vis užpilant ant viršaus kitą tešlą.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 – 40 min.
5.
Pravėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital