Margas pavasario stalas

AUTORIUS:
Alma K.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Margas pavasario stalas
Paprastas, bet puošnus ir skanus pavasariškas užkandis.
Margas pavasario stalas
Margas pavasario stalas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 gūželė salotų (lapinės)
3 vienetai kiaušinių ((kietai virti) )
40 gramų sviesto
4 vienetai stintos ( (keptos))
25 gramai sūrio (rokforo)
1 šaukštas krapų ((smulkinti))
5 vienetai ridikėlių
25 gramai ikrų ( (natūralūs arba dirbtiniai) )
150 gramų jogurto (natūralus)
2 šaukšteliai citrinų ((sultys))
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Salotų lapus gerai nuplauti, nusausinti ir supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Kiaušinius perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius su sviestu pertrinti per sietelį ir gerai sumaišyti. Masę padalinti į dvi lygias dalis. Į vieną trynių masės dalį dėti sutrintas keptas stintas (be kaulų), į kitą gerai susmulkintą rokforo sūrį ir smulkintus krapus. Abi trynių mases konditeriniu švirkštu (su žvaigždutės formos antgaliu) išvirkšti į kiaušinių puseles. Kiaušinius su stintomis papuošti ikrais, kiaušinius su rokforu – smulkintais krapais (gali būti šaldyti). Jogurtą sumaišyti su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Salotas išdėlioti ant lėkštės ir apšlakstyti jogurto padažu. Į vidurį sudėti įdarytas kiaušinių puseles. Iš ridikėlių padaryti keletą „roželių“ garnyrui ir papuošimui.
AUTORIUS: Alma K.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital