Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g miltų
5 kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kakavos
180 g sviesto
150 g kokoso drožlių
300 g cukraus
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti iki purumo 3 kiaušinius su 200 g cukraus.
Suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir kakava.
Ištirpinti ant garų pusę sviesto ir įmaišyti į tešlą.
Šokoladinę masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje apie 20 min.
Kokoso drožles sumaišyti su ištirpintu likusiu sviestu bei 100 g cukraus.
Išimti iš orkaitės pyragą ir ant jo kloti kokosinę masę.
Dar kepti 10 min.
Kai iškepa, apiberti cukraus pudra.