Margas keksas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Margas keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
180 g sviesto
1 stiklinė cukraus
5 kiaušiniai
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštas cukraus pudros
1 žiupsnis citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ar margariną ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius ir vis maišyti, kol masė gausis puri. Suberti miltus kartu su kepimo milteliais ir išmaišyti. Masę padalyti pusiau. Į vieną jos dalį įberti citrinos žievelių, o į kitą supilti kakavą ir išmaišyti. Sluoksniuoti į skardą, išteptą margarinu ar sviestu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Užberti cukraus pudra.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital