Mano skanioji obuolienė su mėtomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolienė su mėtomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kilogramai obuolių (jau nuluptų, išskobtų ir supjaustytų)
1.5 kilogramo cukraus (galima ir mažiau, priklausomai nuo obuolių saldumo)
200 gramų mėtų šakelių
2 vienetai citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į storadugnį puodą sudėkite obuolius, cukrų ir palaikykite per naktį vėsioje patalpoje. K
2.
itą dieną atsiradusį sirupą nupilkite į platų puodą ir nuvirkite jį, kol jo sumažės per pusę. Tada, dar verdantį, jį užpilkite ant obuolių sudėkite mėtas su visomis šakelėmis ir virkite ant vidutinės kaitros, vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės.
3.
Baigiant virti ištraukite mėtų šakeles, įspauskite citrinų sultis ir, gerai išmaišę, išpilstyite į iškaitintus stiklainius.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renata
2017-09-12 09:08
Labai įdomus derinukas, būtinai išbandysiu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital