Mano skanieji virti varškėtukai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Virti varškėtukai
Autorius apie receptą: Ar dažnai verdate virtinukus? Labai paprasta, skanu ir visi laimingi! Saldžiam padažui galima pakaitinti kelis šaukštus grietinės su gabalėliu sviesto ir trupučiu cukraus. Ar dažnai verdate virtinukus? Labai paprasta, skanu ir visi laimingi! Saldžiam padažui galima pakaitinti kelis šaukštus grietinės su gabalėliu sviesto ir trupučiu cukraus. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų varškės
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę kruopščiai išmaišyti su kiaušiniais, kad neliktų varškės gumuliukų. Berkite pusę stiklinės miltų ir maišykite, tuomet dar truputį miltų, ir taip, kol tešla nelips prie rankų.
2.
Atgnybkite gabalą tešlos, rankomis sukočiokite į volelį, jį truputį paspauskite ir supjaustykite 2 - 3 cm storio gabalėliais.
3.
Varškėtukus dėkite į verdantį vandenį. Tik nesumeskite visų vienu kartu, nes gali sulipti. Palaukite, kol iškils ir tuomet pavirkite dar 3 - 4 minutes. Ištraukite kiaurasamčiu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Emily
2020-07-01 09:11
Very tasty! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital