Mano saldainiai

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mano saldainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g sviesto
2 morkų
100 g juodojo šokolado
0,25  paprikos
150 g cukraus
1 saujos graikinių riešutų
100 ml persikų sirupo
50 g kokoso drožllių
50 g cukranendrių cukraus
1 saujos anakardžių riešutų
20 g migdolų drožlių
30 g pabarstukų, šokoladinių (tortams)
80 g sausainių, šokoladinių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Stambiai sutarkuoti morkas ir papriką (betarkuojant papriką, atsiskiria žievelė - ją mesti lauk).
Susmulkiti riešutus. Sutarkuoti šokoladą (užteks 3 šaukštų).
Į puodą įpilti sirupą, cukrų, tarkuotas morkas ir papriką. Virti maišant apie 40 min. ant silpnos ugnies. Masė po truputį tirštėja. Įdėti smulkintus graikinius ir anakardžių riešutus. Virti pamaišant.
Baigiant virti įdėti sviestą ir susmulkintus sausainius, išmaišyti, nuimti nuo ugnies. Perdėti į kitą indą ir palaukti kol pravės.
Kai masė bus truputį šilta, daryti saldainius.
Rankas suvilgyti vandeniu, taip bus patogiau, saldainių masė nelips prie rankų.
Saldainius formuoti norimos formos ir iškart apvolioti kokoso drožlėse, migdolų riekelėse. Apvoliojant šokolado pabarstuose ir šokolado drožlėse masė turi būti vėsi, nes kitaip šokoladas tirps.

Pagamintus saldainius kelioms valandoms ar per naktį laikyti šaldytuve.

Skanaus.

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital