Blyneliai su obuoliais ir grietininiu padažu - mano patys pačiausi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blyneliai su obuoliais ir grietinės padažu
Blyneliai su obuoliais ir grietinės padažu
Blyneliai su obuoliais ir grietinės padažu
Autorius apie receptą: Tai yra patys pačiausi sklindžiai. Mano vyras turi labai aiškią nuomonę kai kuriais klausimais. Ir jis kartais savo tiesa būna taip įsitikinęs, kad neįmanoma jo perkalbėti. Tai yra patys pačiausi sklindžiai. Mano vyras turi labai aiškią nuomonę kai kuriais klausimais. Ir jis kartais savo tiesa būna taip įsitikinęs, kad neįmanoma jo perkalbėti. Tačiau, kartais aš jį pergudrauju. Kad ir su šiais sklindžiais. Jis visada sako, kad keptų obuolių, kur jie bebūtų, jis nevalgo (bet juk tai taip skanu!). Ilgą laiką blynelius kepdavau jam be obuolių. Bet kartą pabandžiau obuolių įdėti labai mažai. Praslydo. Antrą kartą įdėjau daugiau. Suvalgė. O kai paklausiau, kaip jam blynai, gavau patvirtinimą, kad skanūs. Jis net nežino, kad valgo keptus obuolius, o aš jam ir nesakau. (...daugiau) Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
5 šaukštai miltų
3 šaukšteliai cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek cinamono
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
250 gramų grietinės
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visada maišant blynams tešlą atskirkite kiaušinio trynius ir baltymus. Į baltymus įberkite šiek tiek druskos, taip jie geriau išsiplaks ir bus standūs. Į trynius įberkite cukraus. Visada pirmiausia gerai išplakite baltymus, o po to - iki baltumo trynius.
2.
Į išplaktą trynių masę supilkite pieną ir suberkite miltus. Dar kartą viską išplakite elektriniu plakikliu. Sudėkite nuluptus ir šiaudeliais supjaustytus obuolius. Tuomet jau šaukšu sudėkite baltymus ir atsargiai viską permaišykite.
3.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje vis pavartant.
4.
Pateikite su grietine sumaišyta su cukrumi. Obuolių galite dėti ir daugiau, kad būtų obuoliai tešloje.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital