Mano pats pačiausias varškės pyragas

AUTORIUS:
Dovilė Vilimienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Mano pats pačiausias varškės pyragas
Autorius apie receptą: Nuo šiol tai bus mano pyragas Nr.1! Dar nesu kepusi to paties pyrago antrą kartą per tris dienas. Į įdarą taip pat galima dėti uogų ir obuolių. Nuo šiol tai bus mano pyragas Nr.1! Dar nesu kepusi to paties pyrago antrą kartą per tris dienas. Į įdarą taip pat galima dėti uogų ir obuolių. Dovilė Vilimienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas krakmolo
Pagrindui:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
200 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui varškę, cukrų, kiaušinius, krakmolą, grietinę sudėti į elektrinį plakiklį ir gerai išplakti.
2.
Pagrindui miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską suberti į dubenį, įtarkuoti sviestą ir išmaišyti. Masė turi būti biri.
3.
Daugiau nei pusę birios masės suberti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Ant jos paskleisti varškės įdarą ir ant viršaus užbarstyti likusią birią masę.
4.
Pyragą dėti į šaltą orkaitę, tai suteikia pyragui išskirtinai skanią tekstūrą, kadangi sviestas lydosi po truputį. Nustatyti, kad orkaitė įkaistų iki 180 C laipsnių ir kepti apie 40 - 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
AUTORIUS: Dovilė Vilimienė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (7)
Olikė
2018-10-22 21:55
Be krakmolo ir grietinės yra vadinamas "prancūziškas" pyragas - skonis geras ir paprastas. Šventei galima įdėti persikų puselių :) ATSAKYTI
Karolina
2018-10-19 20:12
Nejaugi neįmanoma pasverti tų jūsų stiklinių turinio gramais, t. y. civilizuotai parašyti receptą,juk dabar stiklinės labai skirtingos,o rusiškų nėra, ar važiuoti pas jus skolintis ATSAKYTI
Ieva
2018-10-19 22:51
Aš svarstyklių neturiu ir man kaip tik tokie receptai labai pasitarnauja :) Tokie kepiniai, kaip šis pyragas, nėra labai jautrūs tiksliems kiekiams. Svarbu, kad visus ingredientus tos pačios talpos stikline matuotumėt :) Aš naudoju 200 ml ATSAKYTI
Jolita
2018-07-16 21:52
Išties labai skanus pyragas!!!Rekomenduoju pasigaminti. ATSAKYTI
Brigita
2017-07-26 14:06
O skardą reikia ištepti kažkuo? ATSAKYTI
Dovile
2017-07-28 14:06
Galima dėti kepimo popierių, arba ištepti sviestu/aliejumi. ATSAKYTI
Zivile
2017-07-26 14:05
Vienas megstamiausiu pyragu, daznai kepu ir kaip tik siandien planuoju issikepti! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital