Mangų putėsių ir citrinų želė desertas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Mangų putėsių ir citrinų želė desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 l vandens
1 pakelis citrinų skonio želė
2 mango vaisiai
100 g maskarponės sūrio
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sulčių
50 g smulkaus cukraus
20 g želatinos + 200 ml šalto vandens
100 g plaktos grietinėlės
1 kivis
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pagal instrukciją pasiruošiau citrinų želė.

Nuluptą mangą supjausčiau kubeliais. Kubelius subėriau į stiklines. Užpyliau želė 2/4 stiklinės tūrio. Padėjau šaltai, kad sustingtų.

Putėsiai:

Maskarponę išmaišiau su citrinų sultimis ir cukrumi iki vientisos masės.

Šaltame vandenyje išbrinkintą želatiną pakaitinau maišydama, kol ištirpo. Praaušusią supyliau į maskarponės kremą, gerai išmaišiau.
 

Grietinėlę išplakiau. Sumaišiau su prieš tai pagamintu kremu.

Likusį mangą nulupau, supjausčiau gabalėliais ir smulkintuvu susmulkinau iki vientisos masės. Mango tyrę įmaišiau į jau turimą maskarponės - grietinėlės kremą. Viską dar kartą gerai išmaišiau. Išpilsčiau ant jau sustingusio želė sluoksnio. Padėjau šaltai, kad sustingtų putėsiai.

Papuošiau kivių gabalėliais.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital