Mangų karis su tigrinėmis krevetėmis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mangų karis su tigrinėmis krevetėmis
Autorius apie receptą: Karštis ir egzotiniai aromatai iš kario ir imbiero, kokosų gėrimo švelnumas ir mango, žaliųjų citrinų bei kalendrų šviežumas. Patiekalas, kurį galima greitai paruošti, o Karštis ir egzotiniai aromatai iš kario ir imbiero, kokosų gėrimo švelnumas ir mango, žaliųjų citrinų bei kalendrų šviežumas. Patiekalas, kurį galima greitai paruošti, o skonis prilygsta restorane patiekiamam maistui. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų krevečių (tigrinių)
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis kalendros
1 šaukštas imbiero (šviežio, tarkuoto)
pagal poreikį kario prieskonių (naudojome "Santa Maria"Mango kario prieskonius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pakepinkite pjaustytą svogūną ir imbierą wok keptuvėje. Įberkite 2 kamštelius kario ir mangų prieskonių mišinio. Įpilkite kokosų gėrimo, išspauskite šiek tiek žaliųjų citrinų sulčių ir pavirkite.
2.
Įdėkite krevetes ir virkite apie 3 minutes, kol krevetės pakeis spalvą.
3.
Apibarstykite šviežiomis kalendromis ir patiekite su Basmati ryžiais ir žaliųjų citrinų ketvirčiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital