Mangų ir melionų granita

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Mangų ir melionų granita
Autorius apie receptą: "Granita" tai labai gardus sicilietiškas desertas. Gaminimo procesas labai paprastas. O juk vasarą tikrai nesinori ilgai leisti laiko virtuvėje. "Granita" tai labai gardus sicilietiškas desertas. Gaminimo procesas labai paprastas. O juk vasarą tikrai nesinori ilgai leisti laiko virtuvėje. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų melionų (be žievės ir sėklų)
65 gramai mango tyrės
50 mililitrų vandens
1 šaukštas klevų sirupo
2 šaukšteliai vandens (rožių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Melioną supjaustome gabalėliais.
2.
Į maisto smulkintuvą dedame melioną, mango tyrę, pilame vandenį ir rožių vandenį, klevų sirupą ir sutriname iki vientisos masės.
3.
Masę pilame į plačią forma (kad masės aukštis nebūtų daugiau kaip 2 cm). Dedame į šaldymo kamerą.
4.
Kas 30 min. šakute permaišome desertą, kol susiformuos panaši į kristalus masė. Šio žingsnio praleisti negalima, nes išeis tiesiog ledo gabalas.
5.
Desertą dedame į pasirinktus indelius ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital