Mango pyragas

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Mango pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 gramų sviesto
150 gramų miltų
2 valgomi šaukštai cukraus
25 mililitrai pieno
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Kremui:
300 mililitrų kokoso pieno
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 kiaušinis
50 gramų kvietinių miltų
2 žiupsneliai vanilinio cukraus
Papuošimui:
2 mangai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Tešlai: Ištirpintą sviestą gerai išsukame su cukrumi.
Beriame miltus, kepimo miltelius, pieną ir gerai išmaišome. Tešla išklojame kepimo formą. Įkaitiname orkaitę iki 200 C laipsnių ir kepame apie 15-20 minučių. 2. Kremui: Sumaišykite miltus su cukrumi. Atskiriame kiaušinio baltymą ir jį gerai išplakame. Sumaišykite su miltais ir cukrumi. Į gautą masę supilame kokosų pieną ir viską dar kartą gerai išmaišome. Gautą masę kaitiname ant ugnies kol užverda. Paverdame dar apie 5 minutes ir nukaičiame. Paliekame atvėsti. 3. Ant iškepusio ir atvėsusio biskvito sudedame atvėsintą kremą. (Biskvito neišimame iš kepimo formos) Ant viršaus sudedame supjaustytus mangus. Gautą pyragą atšaldome. Skanaus :)
AUTORIUS: Vida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Roberta
2015-10-04 18:21
Nesigavo. Tešlos išeina labai nedaug, tokiai kepimo formai kaip nuotraukoje padengti neužtenka. P. s. ir ši iškepus sutrupėjo kaip sausainis. Kremas preskas, labiau primena tešlą, gal dėl miltų. Na vienintelis skanus dalykas jame buvo mangas. Šį ir suvalgėm, likusi dalis iškeliavo į šiukšlinę. :( gaila. Nuotraukoje atrodė super. ATSAKYTI
Ernesta
2013-03-04 21:47
O jis gaunasi mazas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital