Mango desertas su sėklomis ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Mango desertas su sėklomis ir riešutais
Autorius apie receptą: Tobulas desertas. Tiks lengviems pusryčiams arba kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Galima įpilti kokosų vandens ir bus gaivus vasariškas kokteilis. Tobulas desertas. Tiks lengviems pusryčiams arba kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Galima įpilti kokosų vandens ir bus gaivus vasariškas kokteilis. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų mango tyrė
50 gramų anakardžių riešutų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
2 šaukšteliai čija sėklų
2 šaukšteliai sezamo sėklų
2 šaukšteliai linų sėmenų
pagal poreikį aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Riešutus nuplauname ir pamirkome apie 2 val., galima palikti per naktį.
2.
Į maisto smulkintuvą beriame riešutus, sezamo sėklas, linų sėmenis, pilame mango tyrę, citrinos sultis ir sutriname.
3.
Įmaišome ispaninio čija sėklas, permaišome ir paliekame 10-15 min. Sėklas galima susmulkinti su kitais ingredientais.
4.
Dedame į indelius ir papuošiame uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital