Mango desertas su sėklomis ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Mango desertas su sėklomis ir riešutais
Autorius apie receptą: Tobulas desertas. Tiks lengviems pusryčiams arba kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Galima įpilti kokosų vandens ir bus gaivus vasariškas kokteilis. Tobulas desertas. Tiks lengviems pusryčiams arba kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Galima įpilti kokosų vandens ir bus gaivus vasariškas kokteilis. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų mango tyrės
50 gramų anakardžių riešutų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
2 šaukšteliai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
2 šaukšteliai sezamo sėklų
2 šaukšteliai linų sėmenų
pagal poreikį aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Riešutus nuplauname ir pamirkome apie 2 val., galima palikti per naktį.
2.
Į maisto smulkintuvą beriame riešutus, sezamo sėklas, linų sėmenis, pilame mango tyrę, citrinos sultis ir sutriname.
3.
Įmaišome ispaninio čija sėklas, permaišome ir paliekame 10-15 min. Sėklas galima susmulkinti su kitais ingredientais.
4.
Dedame į indelius ir papuošiame uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital