Mandarinų sausainiai be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Mandarinų sausainiai be kiaušinių, pieno produktų ir glitimo
Autorius apie receptą: Kai atsivalgysite šviežių mandarinų, pagaminkite šiuos sausainius. Tai skonių bomba, o ne tiesiog sausainiai. Minkštučiai, ne per saldūs, su lengvu mandarino kartumu. Kai atsivalgysite šviežių mandarinų, pagaminkite šiuos sausainius. Tai skonių bomba, o ne tiesiog sausainiai. Minkštučiai, ne per saldūs, su lengvu mandarino kartumu. Papasakoti neįmanoma, reikia tai paragauti. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 vienetai mandarinų
65 gramai ryžių miltų
60 gramų klevų sirupo
50 gramų kokosų aliejaus
45 gramai migdolų miltų
25 gramai kokosų miltų
20 gramų juodojo šokolado (smulkinto)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš pradžių gaminame mandarinų tyrę: gerai nuplauname du mandarinus. Dedame juos į puodą, užpilame vandeniu, užverdame ir verdame 15 minučių. Vandenį nupilame ir užpilame švariu. Užverdame ir verdame dar 35 minutes. Mandarinus supjaustome, išimame kauliukus ir sutriname maisto smilkintuvu kartu su žieve. Atvėsiname iki kambario temperatūros ir dedame į šaldytuvą.
2.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir druska.
3.
Šaltą mandarinų tyrę (65 g) permaišome su sirupu ir vanilės ekstraktu. Pilame ištirpintą kokosų aliejų ir maišome tol, kol susidarys emulsija.
4.
Permaišome abi mases, įmaišome šokoladą. Tešlą vyniojame į maistinę plėvelę, suplojame į blyną ir dedame į šaldytuvą 15 min.
5.
Iš tešlos formuojame sausainius - gnybiame tešlos ir tarp delnų formuojame kamuoliukus, juos šiek tiek suspaudžiame. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Atvėsiname ant grotelių.
7.
Prieš tiekiant, sausainius galite apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital