Mamos kvietinės bandelės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Mamos kvietinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
42 mielių
2 šaukšteliai cukraus
3/8 l pasukų
2 šaukšteliai druskos
200 g rupių kvietinių miltų
500 g miltų
100 g daigintų kviečių
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus tešlos komponentus paruošti iš anksto, kad jie būtų kambario temperatūros. Mieles ištrinti su cukrumi, sudėti likusius produktus ir gerai išminkyti tešlą. Palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešla turėtų pakilti dvigubai. Dar kartą greitai tešlą išminkyti ir padalinti į 6 dalis. Iš kiekvienos tešlos porcijos suformuoti po bandelę, dėti ant aliejumi išteptos skardos, kad dvigubai pakiltų. Kiekvieną bandelę įpjauti (ne giliau kaip 2 cm) ir aptepti vandeniu. Kepti ant viduriniojo įkaitintos orkaitės įtvaro. Orkaitės apačioje būtina padėti indą su vandeniu. Bandelės iškepusios, kai jų plutelė - gražios rusvos spalvos, o medinis pagaliukas, įsmeigtas ir ištauktas iš kepinio, yra sausas, neaplipęs tešla.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital