Maltos vištienos kebabas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Maltos vištienos kebabas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500g  vištienos, maltos 
1 kiaušinio
1 galvutės svogūno
1cukinijos, mažos
200g džiovintų slyvų, be kauliukų
2 skiltelių česnako
Druskos ir pipirų 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti.
Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį.
Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska  pagal skonį).
Išminkyti iki vientisos masės.
Nuplauti slyvas, nusausinti ir įdėti po dvi ant iešmelio.
Aplink džiovintas slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą.

 

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital