Maltos mėsos zuikis su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Maltos mėsos zuikis su sūriu
Autorius apie receptą: Gardus ir sultingas maltos mėsos kepsnys. Puikiai tinka tiekti kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru arba kaip užkandį. Gardus ir sultingas maltos mėsos kepsnys. Puikiai tinka tiekti kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru arba kaip užkandį. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos faršo (arba kito mėgstamo)
1 vienetas morkų (didelės)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis vandens
6 šaukštai manų kruopų (apytikriai)
1 pundelis žalumynų
1 šaukštas majonezo (su kaupu)
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žalumynus ir svogūną susmulkinti. Morką ir sūrį sutarkuoti.
2.
Į dubenį sudėti faršą, suberti sūrį, morką, įmušti kiaušinius, įberti prieskonius, manų kruopas, žalumynus, svogūną, įdėti majonezo, įpilti vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti kepaliuko formos kepsnį.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti paruoštą zuikį ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital