Maltos mėsos troškinys su kopūstais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Maltos mėsos troškinys su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taupus, nesudėtingai paruošiamas ir gardus troškinukas, kurį galima papildyti (ar kažko nedėti) pagal šaldytuvo turinį. Taupus, nesudėtingai paruošiamas ir gardus troškinukas, kurį galima papildyti (ar kažko nedėti) pagal šaldytuvo turinį. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos faršo (ar kitokio)
1 vienetas kopūstų (mažo ar 0.5 vnt didelio)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 vienetai lauro lapų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną ir česnaką smulkiai sukapoti. Morką sutarkuoti. Kopūstą supjaustyti siaurais ruoželiais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Apkepinti svogūną, kol suminkštės. Dėti morką ir kepinti, kol šiek tiek susileis.
3.
Sudėti maltą mėsą ir dar kepinti, vis pamaišant. Pagardinti prieskoniais, sudėti kopūstus, šiek tiek pakepinti.
4.
Uždengti dangčiu ir sumažinti kaitrą. Troškinti, kartkartėm pamaišant apie pusvalandį ar kol suminkštės kopūstai.
5.
Patiekti skanu su grietine, bulvytėmis.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital