Maltos mėsos šulinėliai šoninės marškinėliuose orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Maltos mėsos šulinėliai šoninės marškinėliuose orkaitėje
Maltos mėsos šulinėliai šoninės marškinėliuose orkaitėje
Maltos mėsos šulinėliai šoninės marškinėliuose orkaitėje
Autorius apie receptą: Šiandien pas mus vėl vieno kepimo indo patiekalas - kiaulienos ir šoninės "šulinukai" su bulvėmis, kepti orkaitėje. Šulinukams pagaminti galite rinktis bet kokią maltą ar Šiandien pas mus vėl vieno kepimo indo patiekalas - kiaulienos ir šoninės "šulinukai" su bulvėmis, kepti orkaitėje. Šulinukams pagaminti galite rinktis bet kokią maltą ar smulkintą mėsą. Apvynioti šulinukams būtinai reikia šoninės, kuri suteiks jiems ypač gerą skonį. Šulinukams pagaminti rinkausi Rokiškio Mėsinė produkciją. Reziumuojant, patiekalas gavosi labai gardus, todėl receptu dalinuosi ir su jumis. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3/5 kilogramo kiaulienos (smulkintos)
0.5 kilogramo kiaulienos šoninės
500 gramų bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas cukinijų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šakelės rozmarino
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, dėti morkas ir svogūnus, apkepti. Tuomet atidėti atvėsti.
3.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka. Dėti į dubenį, sudėti kiaulieną, morkas, svogūnus. Išmaišyti. Įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais, permaišyti.
4.
Iš paruoštos masės formuoti kukuliukus.
5.
Kiaulienos šoninę supjaustyti juostelėmis. Juostelėmis apsukti mėsos kukuliukus, sujungti mediniais smeigtukais, kad laikytųsi. Pabarstyti druska.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti mėsos šulinėlius.
7.
Bulves nuskusti, perpjauti į kelias dalis, sudėti į kepimo formą su mėsos šulinėliais. Pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis, sudėti rozmarino šakeles.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 - 40 minutes. Jei mėgstate, po 25 minučių kepimo laiko, galite užtarkuoti sūrio ir dar pakepti 10 - 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital