Maltos mėsos šulinėliai padaže

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maltos mėsos šulinėliai padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 gramų mėsos (malta)
3 vienetai kiaušinių (virti)
2 galvos svogūnų
3 vienetai morkų (virtos)
200 gramų pievagrybių
150 gramų sūrio (fermentinis)
1 pakelis prieskonių ("Maggi idea"(Vištienai keturių sūrių padaže))
250 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai majonezo (DAUMANTŲ)
3 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ tradicinis)
10 gramų druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Maltą mėsą paruošiame kaip kotletams.
Įdarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogūnus iki gelsvumo,sudedame smulkiai supjaustytus grybus ir kubeliais pjaustytas morkas,tada supjaustome virtus kiaušinius ir viską išmaišome pagardindami universaliais "Maggi" prieskoniais.
2.
Iš mėsos formuojame šulinėlius kuriuos užpildome paruoštu įdaru,visus sudedame į aliejumi pateptą skardą,ant kiekvieno šulinėlio dedame po šaukštelį majonezo ir pomidorų padažo.
3.
Ruošiame padažą. "Maggi idea" pakelio turinį sumaišome su 250 ml grietinėlės ir užpilame mėsos šulinėlius.Kepame 200°C temparatūroje 30 min. Prieš baigiant kepti, kiekvieną užbarstome tarkuotu sūriu. Patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis.
AUTORIUS: Svetlana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
renata
2015-05-02 16:03
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital